Jan 31, 2011

Cateva cuvinte...

Mi se spunea ''fata aceea micuta care canta frumos''....si pe buna dreptate. Eram visatoare tot timpul si vedeam muzica in orice.
In timp am descoperit ca poti sa exprimi niste trairi si sentimente foarte frumoase scriind. Asa am inceput sa compun si asa am gasit acel loc unde nu ai granite, unde poti fi cine vrei, cand vrei.
Primele mele piese au fost scrie si inregistrate in perioada 2006-2007, iar un an mai tarziu piesa ''Minti murdare facute praf'' s-a bucurat de succes. Prin ea am redat monologul Ei care, porneste la drum, lasandu-l pe El in acelasi cadru monoton, bolnav si murdar. Recunosc, a fost o idee destul de indrazneata, dar ma bucur enorm ca publicul a fost receptiv si a apreciat.
Am urmat apoi cursuri de muzica, timp in care m-am perfectionat, am invatat cum sa cant, cum sa compun.
In anul 2009 am inceput sa lucrez cu N-Tone (Daniel Antonescu-producator,compozitor) iar eu-vocalista, ghid vocal si textier.Am reusit sa comunicam prin muzica.

Prima noastra piesa se numeste ''Home'', unde muzica este asemanata unei case , casa ta, in care te simti confortabil si unde e de fapt, locul tau.
Dupa multe ore petrecute in studio impreuna cu N-Tone,am compus piesa ''Fluturi''  care are tente de jazz/swing.
In anul 2010 am colaborat cu diferiti DJ din Romania (Dj Stephano, Dj Adriano, Dj Cyclon, Dj Versy) abordand  un alt gen de muzica, muzica electronica.
Prima colaborare cu Dj Stephano si Dj Adriano a fost piesa ''Culori/ Colors'' care este semnata la Casa de Productie Cat Music.
La sfarsitul lui 2010 am participat impreuna cu  N-Tone la concursul ''Battle of Songs''cu piesa
''Sa nu uiti'' unde am obtinut locul II. In prezent piesa se difuzeaza la radio National Fm.
Am inceput anul 2011 cu o piesa-cadou pentru mama mea (Adda-Mama- productie N-Tone).
In prezent lucrez impreuna cu N-Tone la noi proiecte muzicale.
Am inceput anul in forta cu idei noi, pofta de viata si optimism.

Pentru ca viata din mine e muzica.
Va pup! Adda

1 comment:

  1. Muzica poate fi orice!:] Un vis, un sarut, un suflet, sau cum ai zis tu...o viata. Iti ador melodiile! Se vede ca ai pus suflet in ele. Suflet pentru viata:].

    ReplyDelete